Incediu de vegetaţie lângă Bucureşti, în Periş: au ars circa 10 hectare de teren. Avertismentul emis de ANM

  • ANM a transmis o estimare meteorologică privind evoluţia norului de fum din zona Periş
  • Un incediu de vegetaţie are loc, luni, lângă Bucureşti. Ard circa 10 hectare de teren, la batalurile fostei ferme de porci de la Periş
  • La faţa locului acţionează 10 autospeciale
5127 afișări
Imaginea articolului Incediu de vegetaţie lângă Bucureşti, în Periş: au ars circa 10 hectare de teren. Avertismentul emis de ANM

Incediu de vegetaţie lângă Bucureşti, în Periş: ard circa 10 hectare de teren. Avertismentul emis de ANM

ANM a transmis o estimare meteorologică privind evoluţia norului de fum din zona Periş, acolo unde are loc, luni dimineaţa, un incendiu de vegetaţie. Pe tot parcursul zilei, circulaţia aerului se va menţine dinspre nord-nord-est spre sud-vest şi va fi relativ slabă.

„La ora 09:30 circulaţia aerului se realizează din sector nord-estic. Vântul suflă în general slab, cu viteze la rafală de până la 10...15 km/h.”, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Având în vedere simulările modelelor numerice rulate în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie privind evoluţia norului de fum din zona Periş, meteorologii precizează că, pe tot parcursul zilei, circulaţia aerului se va menţine dinspre nord-nord-est spre sud-vest şi va fi relativ slabă, iar viteza maximă a vântului la rafală, după-amiaza, va fi de 25...30 km/h.

Un incediu de vegetaţie are loc, luni, lângă Bucureşti. Ard circa 10 hectare de teren, la batalurile fostei ferme de porci de la Periş, conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov (ISUBIF).

La faţa locului acţionează 10 autospeciale, potrivit sursei citate.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici