Incendiu cu degajări mari de fum la o casă din Sectorul 1 al Capitalei

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit luni dimineaţa la o casă părăsită de pe strada Graţioasă din Sectorul 1 al Capitalei.

349 afișări
Imaginea articolului Incendiu cu degajări mari de fum la o casă din Sectorul 1 al Capitalei

Incendiu cu degajări mari de fum la o casă din Sectorul 1 al Capitalei

Pompierii de la ISU Bucureşti-Ilfov intervin luni dimineaţa pentru stingerea unui incendiu produs pe strada Graţioasă din Sectorul 1.

Incendiul se manifestă, cu degajări mari de fum, la nivelul acoperişului unei case părăsite, pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi.

La faţa locului intervin trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară, o descarcerare şi un echipaj SMURD. Dispozitivul a fost suplimentat cu încă două autospeciale de stingere.

Conform pompierilor, incendiul a fost localizat şi se lucrează la lichidarea acestuia.

Până în acest moment, nu au fost identificate victime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
casă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici