Video Incendiu de proporţii la o fabrică. Zeci de pompieri se luptă cu flăcările

  • Un incendiu de proporţii a izbucnit duminică la o fabrică din judeţul Olt.
  • Pompierii au solicitat ajutorul unităţilor ISU din judeţele învecinate.
3721 afișări

Incendiul a fost localizat în limitele găsite şi se lucrează pentru lichidare şi decopertarea acoperişului.

Potrivit pompierilor, suprafaţa afectată este de aproximativ 1.000 de metri pătraţi. Întreaga zonă este acoperită de fum.

În sprijinul pompierilor s-au deplasat autospeciale de stingere de la ISU Argeş şi ISU Vâlcea. De asemenea, la faţa locului a fost trimisă o autospecială pentru intervenţie la înălţime din cadrul Detaşamentului Caracal.

Pentru stingerea flăcărilor acţionează peste 60 de pompieri, cu şapte autospeciale de stingere, două autospeciale pentru intervenţie la înălţime, un autocamion de intervenţie, un echipaj SMURD şi mai multe autospeciale pentru primă intervenţie.

Nu sunt informaţii despre victime. Cauza producerii incendiului va fi stabilită la finalul misiunii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici