Incendiu de proporţii la un depozit de cereale de la Crevedia

Un incendiu puternic a izbucnit, joi dimineaţă, la Ferma 4 de cereale Crevedia, la faţa locului intervenind reprezentanţii Detaşamentului de pompieri militari Buftea şi pompieri bucureşteni de la cele mai apropiate unităţi.

Urmărește
1 afișare
Imaginea articolului Incendiu de proporţii la un depozit de cereale de la Crevedia

Incendiu de proporţii la un depozit de cereale de la Crevedia

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov, căpitanul Claudiu Zamfir, incendiul a izbucnit în jurul 9.30, la un depozit de furaje de la Ferma din Crevedia, pentru stingerea acestuia intervenind cinci autospeciale ale pompierilor bucureşteni şi ilfoveni.

Potrivit acestuia, focul arde mocnit în clădirea cu două etaje, principala problemă constituind-o fumul dens şi înecăcios, care îngreunează activitatea pompierilor. Căpitanul Zamfir a precizat că intervenţia va dura "ceva mai mult" şi din cauza cantităţii mari de furaje şi a suprafeţei extinse, de aproximativ 1.000 de metri pătraţi, pe care acestea sunt depozitate.

Purtătorul de cuvânt al IJSU Ilfov a adăugat că nu există posibilitatea de extindere a incendiului, depozitul fiind betonat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici