Incendiu de vegetaţie în patru localităţi din Dolj: gospodării în flăcări şi persoane intoxicate

  • Un incendiu de vegetaţie a afectat, duminică, patru localităţi doljene.
  • Şase gospodării au fost curpinse de flăcări, iar patru persoane au fost intoxicate cu fum.
205 afișări
Imaginea articolului Incendiu de vegetaţie în patru localităţi din Dolj: gospodării în flăcări şi persoane intoxicate

Incendiul de vegetaţie uscată s-a extins din cauza condiţiilor meteorologice în localităţile Gângiova, Comoşteni, Gighera şi Zăval, a informat ISU Dolj.

Focul a fost alimentat de vântul puternic, iar vegetaţia uscată abundentă, iar incendiul de vegetaţie s-a răspândit rapid dinspre câmp către zonele locuite.

Din datele existente la acest moment, şase gospodării au fost afectate de incendiu, iar patru persoane au primit îngrijiri medicale, fiind intoxicate cu fum. Au refuzat transportul la spital.

Pentru că focul se extindea rapid, pe lângă echipajele de voluntari şi două autospeciale de la Garda de Intervenţie Bechet, la locul intervenţiei au ajuns echipaje de stingere de la Secţia de Pompieri Segarcea, Secţia de Pompieri Băileşti, Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova şi Detaşamentul 2 de Pompieri Craiova. De asemenea, la ordinul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, două autospeciale de la Detaşamentul de Pompieri Caracal din cadrul ISU Olt au fost trimise în zona afectată de incendiu.

Ulterior, ISU Dolj a revenit cu informaţia potrivit căreia, pentru o mai bună monitorizare a personelor care au suferit de intoxicaţie cu fum şi atac de panică, s-a luat măsura de transportare la spitalul din Dăbuleni a 4 persoane. De asemenea, o persoană care suferea de hipertensiune va fi dusă la spitalul Nr.1 din Craiova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici