Incendiu în Capitală: doi copii şi o femeie primesc îngrijiri

Doi copii, de 5 şi 7 ani, au fost duşi sâmbătă la Spitalul Grigore Alexandrescu, după ce au inhalat fum în timpul unui incendiu produs în sectorul 1 al Capitalei.

684 afișări
Imaginea articolului Incendiu în Capitală: doi copii şi o femeie primesc îngrijiri

Incendiu în Capitală: doi copii şi o femeie primesc îngrijiri

Incendiul s-a produs într-o cameră la parterul unei locuinţe, pe strada Şaradei şi au ars elemente de mobilier.

Echipele de intervenţie au găsit la caz doi copii, în vârstă de 5 şi 7 ani. Aceştia era conştienţi, dar au fost expuşi la fum, fiind evacuaţi din clădire de ceilalţi locatari.

Pentru mai multe investigaţii, copiii vor fi transportaţi la spitalul Grigore Alexandrescu.

De asemenea, o femeie de 70 ani a inhalat monoxid de carbon, iar la ora transmiterii ştirii se află în ambulanţa SABIF.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici