Incendiu în una dintre cele mai mari pieţe din Asia de Sud-Est. 1.000 de animale au murit

  • Aproximativ 1.000 de animale au murit în urma unui incendiu izbucnit în celebra piaţă în aer liber Chatuchak din Bangkok.
  • Flăcările au apărut marţi şi au distrus aproape 100 de magazine.
  • Se pare că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.
Urmărește
128 afișări
Imaginea articolului Incendiu în una dintre cele mai mari pieţe din Asia de Sud-Est. 1.000 de animale au murit

Incendiu în una dintre cele mai mari pieţe din Asia de Sud-Est. 1.000 de animale au murit

Incendiul a afectat majoritatea celor 118 magazine din zona pentru animale de companie, care se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 1.400 de metri pătraţi, potrivit BBC. Păsări, câini, pisici şi şerpi au ars de vii în timpul incendiului.

Flăcările au pornit de la scurtcircuit electric, au declarat autorităţile, adăugând că nu au fost oameni răniţi.

Chatuchak este una dintre cele mai mari pieţe din Asia de Sud-Est. De asemenea, este cea mai populară dintre pieţele de weekend din Thailanda.

Potrivit administratorilor, atrage aproape 200.000 de turişti în fiecare weekend. Zona în care se comercializează animale de companie este deschisă pe tot parcursul săptămânii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici