Incendiu într-un avion, nu există victime, iar pasagerii au fost debarcaţi la Iaşi

Un incendiu a izbucnit, miercuri, în cabina piloţilor unui avion al companiei Austrian Airlines, însă aeronava, care venea de la Viena, a reuşit să aterizeze pe Aeroportul din Iaşi, fără a exista victime, pasagerii şi echipajul fiind debarcaţi, potrivit directorului aeroportului, Marian Vasile.

28 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un avion, nu există victime, iar pasagerii au fost debarcaţi la Iaşi

Incendiu într-un avion, nu există victime, iar pasagerii au fost debarcaţi la Iaşi (Imagine din arhivă; Mediafax Foto/AFP)

Directorul Aeroportului Iaşi, Marian Vasile, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că aeronava a aterizat în jurul orei 13.30, având fum în cabina echipajului.

El a precizat că membrii echipajului au fost nevoiţi să utilizeze măştile de oxigen în timpul manevrelor de aterizare, aeronava ajungând la sol în condiţii de siguranţă.

Potrivit sursei citate, avionul avea la bord câteva zeci de persoane, iar în urma incidentului nu s-au înregistrat victime.

"Pasagerii au fost debarcaţi rapid şi se află în incinta aeroportului, unde beau o cafea sau un ceai. Nu se cunosc deocamdată cauzele incendiului, acestea urmând să fie stabilite după ce vom discuta cu membrii echipajului", a declarat Marian Vasile.

Aceeaşi aeronavă ar fi urmat să plece, la ora 15.30, înapoi spre Viena.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici