Incendiu într-un magazin din Petroşani. Pompierii au evacuat locatarii unui bloc învecinat

  • Un incendiu a izbucnit vineri seara la acoperişul unui magazin din Petroşani, aflat la doar câţiva metri de un bloc de locuinţe cu 10 etaje.
  • Zeci de persoane au fost evacuate de pompieri ori şi-au părăsit singure apartamentele.
1123 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un magazin din Petroşani. Pompierii au evacuat locatarii unui bloc învecinat

Incendiu într-un magazin din Petroşani. Pompierii au evacuat locatarii unui bloc învecinat

Potrivit ISU Hunedoara, incendiul a afectat un magazin situat pe strada 1 Decembrie din Petroşani.

La faţa locului s-au deplasat 4 autospeciale de mare capacitate, o maşină de stingere a SVSU Petrila, o autoscară, precum şi cu două ambulanţe.

Deoarece magazinul este situat în imediata apropiere a unui bloc cu 10 etaje, pompierii au evacuat 10 persoane, iar alţi 30 de locatari s-au autoevacuat.

Acoperişul afectat de incendiu are aproximativ 150 de metri pătraţi. Pompierii intervin pentru lichidarea incendiului care este alimentat de o cantitate mare de materiale inflamabile aflate în interiorul magazinului.

Intervenţia pompierilor este în desfăşurare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici