Incendiu la Hotel Flora din Mamaia

Un incendiu a izbucnit, joi după-amiază, în Hotelul Flora din staţiunea Mamaia, la etajul al şaselea al imobilului.

148 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Hotel Flora din Mamaia

Incendiu la Hotel Flora din Mamaia (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Angajaţii hotelului au anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea că de la etajul al şaselea al clădirii iese fum.

Potrivit şefului Centrului Operaţional al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", colonelul Andrei Gabriel Niculae, incendiul a izbucnit în jurul orei 14.00, într-o cameră goală aflată la etajul al şaselea al Hotelului Flora, în urma unui scurtcircuit produs la frigiderul din încăpere.

La faţa locului, s-au deplasat trei autospeciale ale ISU Dobrogea, pompierii reuşind stingerea focului în câteva zeci de minute. Nu au fost victime, dar pagubele materiale sunt însemnate, camera fiind distrusă aproape în totalitate.

De asemenea, celelalte camere aflate pe acelaşi palier au fost afectate din cauza fumului şi vor trebui renovate.

În momentul în care a izbucnit incendiul, în hotel se aflau câteva zeci de persoane, angajaţi ai unităţii hoteliere şi turişti care ocupau camere la nivelurile inferioare, care au părăsit imobilul în linişte, fără să se producă panică.

Hotelul Flora aparţine primarului municipiului Constanţa, Radu Mazăre, şi preşedintelui Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici