Incendiu la o fabrică de lângă Sibiu, zeci de angajaţi au fost evacuaţi

Un incendiu a izbucnit, miercuri după-amiază, la un filtru de evacuare a deşeurilor aparţinând unei fabrici din parcul industrial Şelimbăr de lângă Sibiu, în urma incidentului zeci de angajaţi fiind evacuaţi.

81 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o fabrică de lângă Sibiu, zeci de angajaţi au fost evacuaţi

Incendiu la o fabrică de lângă Sibiu, zeci de angajaţi au fost evacuaţi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit pompierilor sibieni, incendiul s-a manifestat fără flacără, dar cu fum dens, la un filtru de evacuare a deşeurilor, înalt de cinci metri, aparţinând unei societăţi comerciale din parcul industrial Şelimbăr.

"Incendiul s-a manifestat fără flacără, în exteriorul halei, ca urmare a distrugerii filtrului de evacuare a resturilor, rezultate de la mai multe echipamente şi maşinării din hală. Efectivele ISU Sibiu au acţionat pentru răcirea filtrului şi pentru înlăturarea consecinţelor apărute în urma defecţiunii", se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de ISU Sibiu.

Detaşamentul de Pompieri Sibiu a intervenit cu trei autospeciale, iar ca măsură de precauţie aproximativ 50 de angajaţi au fost evacuaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici