INCENDIU la o fabrică de ulei din Giurgiu. Pompierii au stins focul după o intervenţie de patru ore

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la o fabrică de ulei din Giurgiu, arzând 1.300 de litri de ulei, patru tone de floarea soarelui şi fiind afectate utilaje folosite în producţia de ulei, iar pompierii au reuşit să stingă focul după o intervenţie care a durat aproape patru ore.

365 afișări
Imaginea articolului INCENDIU la o fabrică de ulei din Giurgiu. Pompierii au stins focul după o intervenţie de patru ore

Incendiu la o fabrică de ulei din Giurgiu; pompierii au stins focul după o intervenţie de patru ore (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, Mădălina Boţoroagă, incendiul a izbucnit, sâmbătă, în jurul orei 4.18, flăcările cuprinzând o hală de depozitare din incinta fabricii de ulei din municipiul Giurgiu.

În incendiu au ars aproximativ 1.300 de litri de ulei, patru tone de floare soarelui, acoperişul halei şi fiind afectate prese de ulei, elevatoare şi uşile secţiei de îmbuteliere a fabricii.

Trei autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă, o autospecială de salvare la înălţime şi un echipaj SMURD au intervenit pentru localizarea şi stingerea incendiului.

Cei 17 ofiţeri şi subofiţeri de la Detaşamentul Giurgiu au reuşit să lichideze incendiul după aproape patru ore.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit produs la un conductor electric neizolat corespunzător.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici