Incendiu la o grădiniţă din Maramureş: Zeci de copii au fost evacuaţi

Un număr de 35 de copii au fost evacuaţi, miercuri, dintr-o grădiniţă din localitatea Lăpuşel, judeţul Maramureş, din cauza unui incendiu izbucnit la un corp de iluminat.

159 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o grădiniţă din Maramureş: Zeci de copii au fost evacuaţi

Incendiu la o grădiniţă din Maramureş: Zeci de copii au fost evacuaţi

Reprezentanţii ISU Maramureş au declarat, miercuri, că incendiul a izbucnit, miercuri, într-o grădiniţă din localitatea Lăpuşel.

La faţa locului au intervenit trei echipaje, din care unul medical.

„A fost semnalat un incendiu la un corp de iluminat de la grădiniţa din localitatea Lăpuşel. Intervine Detaşamentul Baia Mare cu două echipaje şi un echipaj medical. Incendiul se manifestă la corpul de iluminat şi puţin în jurul lui, fiind afectate plăci de rigips. Curentul electric a fost întrerupt în grădiniţă, iar 35 de copii au fost evacuaţi de către personalul didactic, fiind puţin speriaţi”, au spus reprezentanţii ISU Maramureş.

Incendiul a fost lichidat de pompieri, pagubele urmând să fie evaluate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici