Incendiu la o mănăstire din judeţul Neamţ

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă seara, la o chilie a Mănăstirii Petru Vodă din comuna Poiana Teiului, judeţul Neamţ. Pompierii susţin că nu sunt victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

251 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o mănăstire din judeţul Neamţ

Incendiu la o mănăstire din judeţul Neamţ

Potrivit ISU Neamţ, incendiul a izbucnit, sâmbătă, în jurul orei 21.00, la o chilie a Mănăstirii de maici Petru Vodă din comuna Poiana Teiului şi există pericol de extindere a flăcărilor la clădirile din apropiere.

„S-au deplasat la faţa locului două echipaje de la Garda II de Intervenţie Poiana Teiului. Au mers în sprijin şi colegi de la Detaşamentul Târgu Neamţ cu două autospeciale şi de la Piatra Neamţ încă două autospeciale. Arde o chilie de la mănăstirea de maici Petru Vodă", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

În momentul sesizării, incendiul se manifesta la acoperişul chiliei stareţei.

Potrivit pompierilor, intervenţia este în desfăşurare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
mănăstire,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici