Incendiu la sediul unei bănci de pe Bulevardul Unirii din Capitală (Video)

Treizeci de persoane, printre care şi cinci copii, au fost evacuate, duminică seară, dintr-un bloc de pe Bulevardul Unirii, în urma unui incendiu la sediul unei bănci situat la parterul imobilului, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

202 afișări
Imaginea articolului Incendiu la sediul unei bănci de pe Bulevardul Unirii din Capitală (Video)

Incendiu la sediul unei bănci de pe Bulevardul Unirii din Capitală (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Incendiul a izbucnit duminică seară, în jurul orei 22.30, la sediul unei bănci de pe Bulevardul Unirii.

La locul incendiului au fost trimişi 36 de pompieri, cu şase maşini cu apă şi spumă, o autoscară, o descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Pompierii au reuşit să stingă flăcările după aproximativ o oră.

În urma incendiului, produs din cauza unui scurtcircuit, nu s-au înregistrat victime, dar mai multe birouri din sediul băncii au fost degradate, potrivit ISU Bucureşti.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici