Incendiu la Tecuci: Un salon de nunţi a fost distrus

Un salon de nunţi din Tecuci a fost distrus, joi seară, în urma unui incendiu, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi spunând că deocamdată nu se cunoaşte cauza flăcărilor şi că salonul respectiv nu era asigurat.

510 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Tecuci: Un salon de nunţi a fost distrus

Incendiu la Tecuci: Un salon de nunţi a fost distrus (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, Eugen Chiriţă, la locul incendiului au intervenit trei autospeciale ale instituţiei

"Joi seară am fost anunţaţi că la un salon de nunţi din municipiul Tecuci a izbucnit un incendiu. S-au deplasat la faţa locului trei autospeciale ale ISU şi un efectiv de 31 de subofiţeri şi doi ofiţeri care au acţionat pentru stingerea incendiului până la ora 23.30", a declarat Eugen Chiriţă.

El a precizat că în urma incendiului au fost distrus acoperişul de 1.600 de metri şi au ars 1.000 de metri pătraţi de rigips şi vată minerală de la interior şi că imobilul respectiv nu era asigurat.

Până în prezent nu a fost identificată cauza declanşării incendiului, o echipă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă începând o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici