Incendiu la un cămin dezafectat din zona Liceului M. Eliade. Un bărbat are arsuri pe 90% din corp

Un incendiu a izbucnit, marţi după-amiază, la un cămin dezafectat din zona Liceul Mircea Eliade din Capitală, un bărbat care a suferit arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului fiind scos de pompieri şi transportat de un echipaj SMURD la Spitalul de Arşi.

347 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un cămin dezafectat din zona Liceului M. Eliade. Un bărbat are arsuri pe 90% din corp

Incendiu la un cămin dezafectat din zona Liceului M. Eliade. Un bărbat are arsuri pe 90% din corp (Imagine: Gabriel Petrscu/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Vasile Daniel, a spus că incendiul s-a produs la etajul doi al unui cămin de nefamilişti, dezafectat, în care stăteau mai multe persoane.

Vasile Daniel a precizat că un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost surprins de incendiu, acesta fiind scos imediat de echipele de intervenţie venite la faţa locului şi transportat la spital.

Incendiul a fost stins de persoanele aflate în zonă, iar la momentul la care au ajuns echipajele ISU focul ardea mocnit, a mai spus Vasile Daniel.

Bărbatul a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul de Arşi din Capitală, a declarat pentru MEDIAFAX Manuela Guran, medic la UPU-SMURD Floreasca.

Ea a precizat că bărbatul are arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului, prognosticul fiind rezervat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici