Incendiu puternic într-un restaurant din complexul studenţesc din Timişoara, stins după aproximativ două ore - FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, într-un restaurant din complexul studenţesc din Timişoara, pompierii intervenind cu şapte autospeciale pentru stingerea acestuia, iar o femeie de 60 de ani care a inhalat fum a fost evacuată din clădire şi transportată la spital.

583 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic într-un restaurant din complexul studenţesc din Timişoara, stins după aproximativ două ore - FOTO

Incendiu puternic într-un restaurant din complexul studenţesc din Timişoara, stins după aproximativ două ore (Imagine: Adrian Piclisan/Mediafax Foto)

Incendiul a fost stins de către pompieri după o intervenţie de aproximativ două ore, cauzele producerii acestuia urmând să fie stabilite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Banat", Sindia Onescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că incendiul izbucnit, vineri, în complexul studenţesc din Timişoara a fost stins de către pompieri după aproximativ două ore.

"Pompierii au reuşit să lichideze incendiul izbucnit la un restaurant din complexul studenţesc din Timişoara. Urmează acum a se stabili cauzele producerii incendiului", a spus Sindia Onescu.

Potrivit sursei citate, nicio persoană nu a fost rănită.

Iniţial, o femeie de 60 de ani a fost evacuată din local şi transportată la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce inhalase fum. Ulterior, când incendiul aproape era lichidat, o altă persoană care se afla în zonă a solicitat să fie transportată la spital pentru îngrijiri medicale, pentru că a inhalat fum.

Incendiul a izbucnit la restaurantul "Aurelianus", iar flăcările şi fumul au cuprins parterul şi etajul clădirii în care se află localul. Incendiul se manifesta pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi.

La locul incendiului s-a acordat asistenţă medicală mai multor persoane intoxicate cu fum.

La faţa locului s-au aflat cinci ambulanţe şi şapte autospeciale de stingere a incendiilor cu apă şi spumă. Totodată, au fost chemaţi reprezentanţi ai Enel şi ai E. On pentru a întrerupe alimentarea utilităţilor, iar Poliţia şi jandarmii au înconjurat zona pentru a asigura ordinea publică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici