Incendiu puternic la o vilă din staţiunea Cheia

Un incendiu violent a izbucnit, sâmbătă seară, la o vilă situată în apropierea Muzeului Florilor de mină, din staţiunea prahoveană Cheia, 27 de pompieri încercând, timp de mai bine de două ore, să stingă focul care s-a extins pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi.

1 afișare
Imaginea articolului Incendiu puternic la o vilă din staţiunea Cheia

Incendiu puternic la o vilă din staţiunea Cheia

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, lt. Bogdan Iliescu, pompierii au fost solicitaţi sâmbătă, să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o vilă formată din parter şi mansardă, situată în staţiunea Cheia, vizavi de Muzeul Florilor de Mină.

Flăcările au cuprins, în primă fază, acoperişul construcţiei, extinzându-se mai apoi la mansarda vilei şi la anexele gospodăreşti, pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi.

Patru echipaje ale pompierilor, două de la garda de Intervenţie din Măneciu şi alte două de la Vălenii de Munte s-au deplasat de urgenţă la locul incendiului, 24 de subofiţeri şi trei ofiţeri din cadrul ISU Prahova încercând să lichideze incendiul.

Purtătorul de cuvânt al ISU a precizat că nu există pericolul ca flăcările să se extindă la construcţiile învecinate şi că nicio persoană nu a fost rănită în acest incendiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici