INCENDIU violent la locomotiva trenului Braşov – Bucureşti: 200 de călători evacuaţi în Prahova | FOTO

Un incendiu violent a cuprins o locomotivă în gara Buda, din localitatea prahoveană Ariceştii Rahtivani. Potrivit primelor informaţii este vorba de trenul care circula pe ruta Braşov – Bucureşti, iar 350 de călători au fost evacuaţi. Nu sunt victime.Potrivit ISU Prahova, incendiul violent a cuprins locolotiva unui tren cu trei vagoane care circula pe ruta Braşov-Bucureşti.

458 afișări
Imaginea articolului INCENDIU violent la locomotiva trenului Braşov – Bucureşti: 200 de călători evacuaţi în Prahova | FOTO

INCENDIU violent la locomotiva trenului Braşov – Bucureşti: 200 de călători evacuaţi în Prahova

„La sosirea echipajelor la locul intervenţiei, incendiul se manifesta la compartimentul compresor. Preventiv, au fost evacuaţi aproximativ 350 de călători, care sunt in afara oricărui pericol”, a transmis ISU Prahova.

Două autospeciale de stingere, o autospecială de stingere cu azot şi o ambulanţă SMURD au fost trimise la locul intervenţiei.

După aproape 30 de minute, incendiul a fost stins.

Călătorii evacuaţi au fost transbordaţi în alte două trenuri şi şi-au continuat traseul.

Deocamdată nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici