Incendiul din zona industrială a Constanţei. Precizările Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă: A pornit dintr-o magazie unde erau 30 de tone de pulberi de aluminiu

  • Incendiul din zona industrială a Constanţei a pornit iniţial de la o magazie în care se aflau depozitate circa 30 de tone de pulberi de aluminiu.
  • În acest moment se acţionează pentru localizare şi lichidarea incendiului la hala cu carton bituminos şi la magazia cu pulberi, potrivit DSU.
897 afișări
Imaginea articolului Incendiul din zona industrială a Constanţei. Precizările Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă: A pornit dintr-o magazie unde erau 30 de tone de pulberi de aluminiu

Incendiul din zona industrială a Constanţei. Precizările Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă: A pornit dintr-o magazie unde erau 30 de tone de pulberi de aluminiu

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) a transmis că incendiul din municipiul Constanţa a fost anunţat printr-un apel la 112, la o magazie unde este depozitat carton bituminos.

Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă şi degajări mari de fum şi nu sunt raportate victime până la acest moment.

„Incendiul se manifestă în interiorul fabricii, la o hală cu carton bituminos, pe cca. 500 mp. Incendiul a pornit iniţial de la o magazie în care se afla depozitată cantitatea de cca. 30 tone de pulberi de aluminiu, iar în acest moment se acţionează pentru localizare şi lichidarea incendiului la hala cu carton bituminos şi la magazia cu pulberi unde mai sunt câteva focare izolate asupra cărora se acţionează cu nisip”, anunţă DSU.

La misiunea de stingere intervin 49 de pompieri, cu nouă autospeciale de stingere, o autospecială CBRN, două autoscări, trei ambulanţe SMURD şi patru ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

În sprijinul echipajelor de pompieri intervin şi 10 servanţi, cu două autospeciale de stingere ale serviciului privat pentru situaţii de urgenţă.

Având in vedere degajările mari de fum, pentru protecţia populaţiei aflate în proximitate, a fost transmis mesaj RO-Alert.

CITEŞTE ŞI: FOTO&VIDEO LIVE UPDATE Un nou incendiu în Constanţa. Trei explozii puternice, în zona depoului de tramvaie

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici