Video Incendiul de la fabrica de vopsele din Vâlcea, stins după patru ore/ PERICOL de reaprindere din cauza scurgerilor de substanţe inflamabile/ Oamenii, avertizaţi prin Ro-Alert să nu se expună la fum | FOTO, VIDEO

Incendiul izbucnit la fabrica unei societăţi de preparare lacuri şi vopsele din judeţul Vâlcea a fost stins după patru ore. Există însă pericol mare de reaprindere şi scurgeri de substanţe inflamabile.

5898 afișări

UPDATE Incendiul de la fabrica de vopsele, stins după 4 ore. Sunt scurgeri de substanţe inflamabile

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Vâlcea au anunţat că pompierii au reuşit să lichideze incendiul în jurul orei 18.00.

Pompierii rămân însă la faţa locului din cauza pericolului mare de reaprindere.

„Există scurgeri de substanţe inflamabile din rezervoarele cu toluen”, spun sursele citate.

UPDATE Mesaj Ro-Alert după incendiul de la o fabrică de vopsele din judeţul Vâlcea

Autorităţile au emis un mesaj Ro-Alert după ce incendiul izbucnit la fabrica unei societăţi de preparare lacuri şi vopsele din judeţul Vâlcea. Oamenii au fost avertizaţi să nu se expună la fum.

„Incendiu violent cu degajare mare de fum toxic în localitatea Mihăieşti - Depozit lacuri şi vopsele. Luaţi măsuri de evitare a zonei, iar localnicii să rămână în case cu geamurile şi uşile închise etanş”, este mesajul primit de oamenii din zonă.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Vâlcea sfătuiesc oamenii să îşi ia toate măsurile preventive pentru a evita o eventuală intoxicare cu fumul degajat.

În plus, pompierii au cerut şi ajutor din partea colegilor lor din Argeş.

O explozie s-a produs, sâmbătă, la fabrica unei societăţi de preparare lacuri şi vopsele din judeţul Vâlcea. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Vâlcea, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină pentru înlăturarea efectelor rezultate în urma unei explozii urmată de un incendiu produs la o societate comercială cu profil de preparare lacuri şi vopsele din comuna Mihăeşti.

Intervin mai multe autospeciale de stingere cu apă şi spumă, în sprijin fiind chemaţi şi pompierii din cadrul SPSU Oltchim.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj CBRN (Chimic, Biologic, Radiologic, Nuclear).

Nu au fost anunţate victime.

Pompierii intervin pentru stingerea incendiului.

 

Taguri:
fabrică,
explozie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici