Incident dramatic în Maramureş: un echipaj SMURD care mergea la caz a fost lovit de tren

  • Un echipaj SMURD care mergea să preia o femeie în stop cardio-respirator din Ulmeni, judeţul Maramureş, a fost lovit de trenul personal Jibou – Baia Mare, marţi noaptea.
  • Unul dintre paramedici este rănit la picioare.
1635 afișări
Imaginea articolului Incident dramatic în Maramureş: un echipaj SMURD care mergea la caz a fost lovit de tren

Potrivit ISU Maramureş, echipaj ul SMURD TIM se deplasa către un caz la Ulmeni, la o pacientă în stop cardio-respirator.

Echipajul de pe terapie intensivă a fost lovit de tren..

„Primul echipaj s-a dus la un caz medical. Femeie în stop cardio-respirator. A solicitat sprijin de la un alt echipaj şi acesta a fost lovit de tren. În autospeciala de terapie intensivă se află un medic, un paramedic şi o asistentă medicală. Medicul şi cei doi paramedici au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare pentru investigatii medicale. Se pare că unul dintre paramedici a suferit leziuni la nivelul picioarelor”, au spus reprezentanţii ISU Maramureş.

Pasagerii trenului personal Jibou – Baia Mare nu au fost răniţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici