Incident grav în Bucureşti: Un bărbat a folosit o armă şi a rănit o persoană. Un trecător l-a imobilizat pe agresor

Un bărbat a fost condus la secţia de poliţie după ce a utilizat, sâmbătă seară, în Sectorul 2 din Bucureşti, o armă cu bile şi a rănit o persoană care urmează să fie transportată la spital, informează Poliţia Capitalei.

6783 afișări
Imaginea articolului Incident grav în Bucureşti: Un bărbat a folosit o armă şi a rănit o persoană. Un trecător l-a imobilizat pe agresor

Incident grav în Bucureşti: Un bărbat a folosit o armă şi a rănit o persoană. Un trecător l-a imobilizat pe agresor

„În urmă cu scurt timp, prin apel 112 a fost sesizat faptul că pe raza Secţiei 8 Poliţie un bărbat a utilizat o armă, din primele date cu bile şi a rănit un alt bărbat. Agresorul a fost imobilizat de către un trecător”, informează Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, martorii la incident au sunat la 112 şi în scurt timp, echipaje ale secţiei au ajuns la faţa locului.

Agresorul a fost preluat de poliţişti şi condus la sediul subunităţii de poliţie. Persoana rănită primeşte îngrijiri din partea unui echipaj medical, urmând a fi transportată la spital.

„Urmează a se stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs agresiunea, precum şi dacă persoana deţine în mod legal arma”, mai arată Poliţiei Capitalei.

Taguri:
poliţie,
armă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici