Incident GRAV în Vaslui: Un bărbat şi-a împuşcat partenerul de vânătoare după ce l-a confundat cu un mistreţ

Un bărbat de 53 de ani şi-a împuşcat partenerul de vânătoare, în timpul unei partide de vânătoare de la fondul Vultureşti, judeţul Vaslui. Victima a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Vaslui şi apoi la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, unde a fost operată.

1061 afișări
Imaginea articolului Incident GRAV în Vaslui: Un bărbat şi-a împuşcat partenerul de vânătoare după ce l-a confundat cu un mistreţ

Incident GRAV în Vaslui: Un bărbat şi-a împuşcat partenerul de vânătoare după ce l-a confundat cu un mistreţ

Poliţiştii vasluieni fac cercetări într-un dosar penal pentru uz de armă fără drept şi vătămare corporală din culpă, după ce un bărbat de 53 de ani şi-a împuşcat partenerul de vânătoare, în timpul unei partide autorizate. Victima a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Vaslui, de unde a fost transferată la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, unde a fost operată.

Incidentul a avut loc în cursul nopţii de luni spre marţi, în apropierea localităţii Buhăieşti, pe fondul de vânătoare de la Vultureşti.

„Am fost sesizaţi în cursul nopţii, în jurul orei 1.00, printr-un apel 112, despre faptul că pe un fond de vânătoare, situat la Vultureşti, în apropierea localităţii Buhăieşti a avut loc un incident de vânătoare. În cadrul unei vânători autorizate, un bărbat a împuşcat un alt bărbat. Se fac cercetări într-un dosar penal pentru uz de armă fără drept şi vătămare corporală din culpă", a declarat Bogdan Gheorghiţă, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Cel care ar fi tras cu arma are 53 de ani, este din comuna Ştefan cel Mare şi le-a spus poliţiştilor că a crezut că a tras într-un mistreţ, nu în partenerul său de vânătoare.

Victima a fost atinsă de alice în zona femurală şi a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Vaslui. De acolo bărbatul a fost transferat la Iaşi, la Spitalul Sfântul Spiridon.

„Pacientul de 67 de ani avea o plagă împuşcată cu alice în coapsa dreaptă şi o fractură de femur. A fost dus direct în sala de operaţii de la chirurgie vasculară, este operat, este în continuare în stare gravă, urmează a fi operat de Ortopedie zilele următoare", a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU SMURD.

Potrivit unor informaţii, cei doi aveau permis de port armă şi partida de vânătoare era autorizată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici