Incident grav în Vrancea. O femeie a fost împuşcată în faţă la o partidă de vânătoare

O femeie de 44 de ani s-a împuşcat din greşeală în faţă, miercuri, la o partidă de vânătoare din comuna Pufeşti, judeţul Vrancea.

1156 afișări
Imaginea articolului Incident grav în Vrancea. O femeie a fost împuşcată în faţă la o partidă de vânătoare

Incident grav în Vrancea. O femeie a fost împuşcată în faţă la o partidă de vânătoare

Poliţia Vrancea anunţă că incidentul a avut loc miercuri după-amiază.

Poliţiştii au fost sesizaţi că la o partidă de vânătoare de păsări din comuna Pufeşti o femeie de 44 de ani a manipulat o armă cu alice şi aceasta s-a descărcat din greşeală.

Femeia a suferit răni la faţă şi a fost dusă la spital.

După ce a primit primele îngrijiri, medicii au decis transferul femeii la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din Capitală, rănile acesteia fiind grave, la nivelul capului şi al ochiului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici