Incident la Palatul Buckingham. O persoană a demisionat în urma unor comentarii „inacceptabile"

O persoană cu funcţie la Palatul Buckingham a demisionat din cauza comentariilor „inacceptabile" făcute în timpul unei recepţii organizate de regina consoartă, potrivit Sky News.

554 afișări
Imaginea articolului Incident la Palatul Buckingham. O persoană a demisionat în urma unor comentarii „inacceptabile"

Ngozi Fulani, director executiv al Sistah Space, a declarat că a fost întrebată de către respectivul angajat de unde „a venit cu adevărat" în timpul unui eveniment desfăşurat marţi, la palat.

Fulani, care este de culoare, lucrează ca avocat pentru supravieţuitorii abuzurilor domestice.

„Luăm acest incident în serios şi am investigat imediat pentru a stabili toate detaliile. În acest caz, au fost făcute comentarii inacceptabile şi profund regretabile. Am luat legătura cu Ngozi Fulani în această privinţă şi o invităm să discute personal toate elementele experienţei sale, dacă doreşte”, au anunţat reprezentanţii Palatul Buckingham.

Totodată, persoana care a făcut comentariile s-a retras din funcţia deţinută.

„Între timp, persoana în cauză doreşte să îşi exprime scuzele profunde pentru răul cauzat şi s-a retras din rolul onorific cu efect imediat. Tuturor membrilor Casei li se reamintesc politicile de diversitate şi incluziune pe care trebuie să le respecte în orice moment", au precizat reprezentanţii Palatul Buckingham.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici