Incident la protestul transportatorilor. Un luptător SAS a îndreptat arma către o maşină

Un incident a avut loc în timpul protestului transportatorilor şi fermierilor de la Constanţa. Un luptător din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale a îndreptat arma către o maşină care nu a respectat dispoziţiile poliţiştilor.

2239 afișări
Imaginea articolului Incident la protestul transportatorilor. Un luptător SAS a îndreptat arma către o maşină

Incident la protestul transportatorilor. Un luptător SAS a îndreptat arma către o maşină

Potrivit poliţiştilor, luptătorul SAS a „îndreptat arma din dotare către blocul motor al vehiculului”.

„În seara de 13 ianuarie a.c, în timpul protestului transportatorilor din municipiul Constanţa, unul dintre participanţii la trafic nu a respectat dispoziţiile poliţiştilor aflaţi în dispozitiv şi s-a îndreptat cu autoturismul către participanţii la acţiunea de protest, precum şi către efectivele dispozitivului de ordine şi siguranţă publică. În acest context, un luptător din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, pentru a înlătura pericolul la adresa dispozitivului de ordine, precum şi a protestatarilor, s-a poziţionat cu genunchiul stâng pe vehiculul condus de persoana respectivă şi a îndreptat arma din dotare către blocul motor al vehiculului”, a transmis Compartimentul de Relaţii Publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

IPJ a mai anunţat că este vorba de o armă cu muniţie neletală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici