Incident la sediul PSD din Kiseleff. O tânără de 32 de ani s-a automutilat şi a provocat distrugeri în clădire

O femeie de 32 de ani s-a automutilat luni seara în sediul PSD din Sectorul 1, de pe Kiseleff nr.10 . Femeia a provocat şi pagube la sediu.

6019 afișări
Imaginea articolului Incident la sediul PSD din Kiseleff. O tânără de 32 de ani s-a automutilat şi a provocat distrugeri în clădire

O femeie, fostă angajată, s-a automutilat şi a provocat distrugeri în sediul PSD din Sectorul 1

Conform Poliţiei Capitalei, sesizarea a venit în jurul orei 19:30.

O femeie de 32 de ani s-a automutilat şi a provocat distrugeri la o adresă din Sectorul 1.

„La faţa locului a sosit o patrulă de poliţisti din cadrul Secţiei 2 Poliţie care a identificat-o pe femeie la scurt timp după ce aceasta şi-ar fi provocat mai multe răni la nivelul membrelor inferioare şi superioare. A fost solicitată o ambulanţă pentru acordarea primului ajutor, iar ulterior femeia a fost transportată la cea mai apropiata unitate spitalicească pentru îngrijiri”, transmite Poliţia Capitalei.

Poliţiştii fac verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Surse au declarat pentru MEDIAFAX că incidentul s-a produs în sediul PSD de pe şoseaua Kiseleff. Aceleaşi surse susţin că femeia a fost angajată a PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
femeie,
automutilare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici