Incident la un liceu din Târgovişte: Un tânăr a fost prins la scurt timp după ce a intrat cu un briceag în curtea instituţiei

Jandarmii din Dâmboviţa au prins, miercuri, un tânăr, la scurt timp după ce a intrat cu un briceag într-un liceu din Târgovişte. El a declarat că foloseşte cuţitul pentru tăierea alimentelor.

431 afișări
Imaginea articolului Incident la un liceu din Târgovişte: Un tânăr a fost prins la scurt timp după ce a intrat cu un briceag în curtea instituţiei

Un tânăr a fost prins la scurt timp după ce a intrat cu un briceag într-un liceu din Târgovişte

Jandarmii dâmboviţeni au declarat că au intervenit, miercuri, la un liceu din oraşul Târgovişte, după ce au fost sesizaţi de agentul de pază că un tânăr a pătruns în curtea instituţiei având asupra sa un briceag.

Din verificări a reieşit că tânărul, în vârstă de 23 de ani, student la o facultate din oraş, a intrat în liceu cu un briceag, care are lama în lungime de aproximativ 11 centimetri.

Studentul pretindea că îl foloseşte pentru tăierea alimentelor.

„Acestuia i s-au întocmit actele de sesizare pentru port fără drept de obiecte periculoase în sediul unei instituţii publice”, declară jandarmii dâmboviţeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici