Incident neelucidat în Teleorman: O maşină a lovit un grup de trei persoane. O femeie de 35 ani a murit

  • Din primele informaţii, unul dintre răniţi este în stare gravă.
  • Traficul rutier este oprit pentru intervenţia salvatorilor.
  • ISU Teleorman a anunţat că femeia de 35 de ani, rănită grav, nu a răspuns manevrelor de resuscitare.
7870 afișări
Imaginea articolului Incident neelucidat în Teleorman: O maşină a lovit un grup de trei persoane. O femeie de 35 ani a murit

Incident neelucidat în Teleorman: O maşină a lovit un grup de trei persoane. O femeie de 35 ani a murit

UPDATE  Unul dintre cei patru pietoni loviţi de maşină în Teleorman a murit 
 
O femeie de 35 de ani, aflată în grupul de patru pietoni loviţi de o maşină, pe DN5C, în judeţul Teleorman, a murit, anunţă ISU. 
 
 
Alte trei persoane au fost transportate la spital, două fiind în stare gravă.
 
Poliţiştii din Zimnicea au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru stabilirea cauzelor accidentului produs pe raza localităţii Bujoru. „Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constat că un autoturism ar fi acroşat un grup de persoane. În urma impactului o femeie a decedat, iar alte trei au fost rănite, toate domiciliate în localitate”, potrivit Poliţiei Teleorman.
 
Cea care a produs accidentul este o femeie de 47 de ani din Bucureşti. 
 
--------

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN5C Giurgiu-Alexandria, în zona localităţii Bujoru, judeţul Teleorman, şoferul unei maşini a lovit un grup de trei persoane, care mergeau pe stradă.

La faţa locului sunt patru echipaje medicale, ISU şi poliţişti.

Potrivit ISU Teleorman, este vorba de patru persoane, trei fiind în stare gravă, iar o femeie de aproximativ 42 de ani este în stare de şoc şi a fost preluată de echipajul paramedical.

O altă femeie de circa 35 de ani, în stop cardiorespirator, a fost preluată de echipajul SAJ Teleorman, care a început rapid manevrele de resuscitare. O tânără de 19 ani este inconştientă, cu multiple traumatisme, şi a fost preluată de un echipaj SAJ şi transportată la UPU Alexandria, iar o adolescentă de 15 ani este, de asemenea, inconştientă, cu multiple traumatisme, preluată de SMURD Zimnicea şi transportată la UPU Alexandria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici