Incident ŞOCANT la Botoşani: Un bărbat a fost omorât în bătaie de iubita lui, după ce a prins-o înşelându-l

O femeie de 33 de ani a fost reţinută, vineri, sub acuzaţia că l-ar fi bătut pe iubitul ei cu pumnii, picioarele şi obiecte de bucătărie, în apartamentul tinerei, închiriat în municipiul Botoşani, după ce acesta a găsit-o în casă cu un alt bărbat.

6483 afișări
Imaginea articolului Incident ŞOCANT la Botoşani: Un bărbat a fost omorât în bătaie de iubita lui, după ce a prins-o înşelându-l

Caz NEOBIŞNUIT la Botoşani: Un bărbat a fost omorât în bătaie de iubita lui, pe care a găsit-o cu un alt bărbat în casă

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, femeia de 33 de ani a sunat la 112, în noaptea de joi spre vineri, şi ar fi încercat să-i inducă în eroare pe anchetatori, anunţând că bărbatul de 39 de ani, care era plin de sânge, a venit bătut în apartamentul ei din Botoşani.

Surse din rândul anchetatorilor susţin însă că cei doi s-au certat după ce femeia ar fi fost prinsă cu un alt bărbat în casă.

Aceleaşi surse spun că la mijloc ar fi fost şi o sumă de bani pe care femeia o datora iubitului ei. Aceasta l-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele, dar şi cu obiecte de bucătărie.

”A avut loc un conflict spontan, din spusele celor prezenţi, adică ale inculpatei şi ale martorului. A fost şi un alt martor acolo. Era vorba de o sumă de bani, împrejurare în care inculpata i-a aplicat câteva lovituri victimei, după care au urmat o serie de lovituri cu pumnii, cu picioarele, cu obiecte din bucătărie pe care le avea la îndemână, de către femeie, iar când a constat că victima nu mai prezintă semne vitale a sesizat Serviciul de Ambulanţă, însă la sosirea acestora victima era decedată deja. A fost sesizat prin intermediul 112 că într-un apartament este o persoană cu multiple leziuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Valeriu Chihaia.

Potrivit acestuia, iniţial femeia şi bărbatul aflaţi în casă au spus că victima a venit bătută de afară, însă urmele de violenţă găsite în apartament duceau cu gândul la altceva.

Femeia a fost reţinută, iar după audieri anchetatorii vor stabili dacă femeia va fi dusă în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzată de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici