Incidente la Instanţa Supremă, unde a început primul termen în dosarul Revoluţiei. O ambulanţă a fost chemată. VIDEO

Încă o persoană care participă, vineri, la procesul Revoluţiei a avut nevoie de îngrijiri medicale, echipajul SMURD fiind deja la Instanţa Supremă, pentru o femeie care s-a simţit rău.

523 afișări

UPDATE ora 11.00 Încă o persoană care participă la procesul Revoluţiei a avut nevoie de îngrijiri medicale

Echipajul SMURD a intervenit pentru a-i acorda îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă care participa la primul termen în procesul Revoluţiei din 1989.

Paramedicii erau în zonă, pentru că, iniţial, au fost chemaţi pentru o femeie care s-a simţit rău.

Primele informaţii sunt că femeia, care era în sediul ÎCCJ, a început să se simtă rău, iar cei prezenţi au sunat la 112.

Ambele persoane au primit ajutor medical şi au refuzat să plece de la Instanţa Supremă, unde se judecă primul termen, în cameră preliminară, în dosarul Revoluţiei.

Peste 700 de oameni, revoluţionari şi urmaşi ai revoluţionarilor, participă, vineri, la primul termen în dosarul Revoluţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici