Individ care a înjunghiat un bărbat în Centrul Vechi al Capitalei, căutat de autorităţi

Un individ care a înjunghiat de mai multe ori în zona toracelui un bărbat în vârstă de 36 de ani, în Centrul Vechi al Capitalei, este căutat de autorităţi, potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

2010 afișări
Imaginea articolului Individ care a înjunghiat un bărbat în Centrul Vechi al Capitalei, căutat de autorităţi

Individ care a înjunghiat un bărbat în Centrul Vechi al Capitalei, căutat de autorităţi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Conform sursei citate, vineri noapte, în jurul orei 3.30, în Centrul Vechi al Capitalei, la intersecţia străzilor Şelari şi Lipscani, un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost victima unei agresiuni, fiind înjunghiat de mai multe ori în zona toracelui de către un individ necunoscut. Faptele au avut loc în prezenţa a mai multor persoane.

La locul faptei faţa locului s-a deplasat un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care a efectuat cercetarea la faţa locului împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Serviciului Omoruri şi Serviciului Criminalistic – D.G.P.M.B..

"În urma cercetărilor desfăşurate în cauză au fost ridicate imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în zonă, în imagini observându-se atât momentul producerii agresiunii cât şi faptul că agresorul şi persoanele care îl însoţeau au părăsit în grabă locul faptei imediat după înjunghierea victimei", conform sursei citate.

Procurorii şi poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici