INEDIT. Un cuplu sărbătoreşte 79 de ani de căsnicie. Care este secretul lor

  • Poveştile de dragoste de durată nu există doar în filme.
  • Un cuplu din Ohio, Statele Unite, serbează 79 de ani de căsnicie - o viaţă de om, cum s-ar spune.
1585 afișări
Imaginea articolului INEDIT. Un cuplu sărbătoreşte 79 de ani de căsnicie. Care este secretul lor

FOTO Andy Vermaut/Twitter

Hubert şi June Malicote au sărbătorit 79 de ani de căsnicie în iunie, iar acum îşi sărbătoresc zilele de naştere: vârsta de 100 de ani. 
 
June s-a născut pe 13 iulie 1922, iar Hubert doar 10 zile mai târziu, pe 23 iulie 1922. 
 
Cei doi s-au cunoscut la biserică şi au devenit prieteni buni. Mai târziu, au început o relaţie iar pe 8 iunie 1943 s-au căsătorit. 
 
Secretul lor pare la îndemâna oricărui cuplu, dar câţi soţi chiar fac asta? June şi Hubert spun că întotdeaua au avut grijă să nu se rănească reciproc şi au respectat regula de a nu adormi supăraţi unul pe celălalt. Şi au acelaşi obicei sfânt: iau cina împreună în fiecare seară, se uită la un film şi apoi se sărută de noapte bună. 
 
„Nu ne-am certat vreodată”, spune cuplul longeviv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici