Infotrafic: se circulă fără probleme pe principalele şosele, dar se fac lucrări în judeţul Vâlcea

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că miercuri dimineaţă nu sunt înregistrate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită sau restricţionată, din cauza unui eveniment rutier. Singurele restricţii sunt în judeţul Vâlcea unde se desfăşoară lucrări.

84 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: se circulă fără probleme pe principalele şosele, dar se fac lucrări în judeţul Vâlcea

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti, DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu „circulaţia rutieră se desfăşoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori normale de trafic”, informează Infotrafic.

Miercuri şi joi, în funcţie de condiţiile meteorologice, se vor efectua următoarele lucrări de reparaţii la carosabil în judeţul Vâlcea.

- DN 7, tronsonul kilometric 171+300 de metri - 173+500 de metri, pe raza localităţilor Budeşti – Goranu, se lucrează la aşternere covor asfaltic, între orele 18:00 - 06:00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloţi de circulaţie.

- DN 64, tronsonul kilometric 120+474 de metri - 135+500 de metri, pe raza localităţilor Vlădeşti-Olăneşti, se lucrează la aplicare marcaje rutiere axiale, între orele 08:00-18:00. Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat pe ambele sensuri de mers.

- DN 65C, tronsonul kilometric 72+200 de metri - 72+400 de metri, pe raza localităţii Lădeşti, se lucrează la montare parapet, între orele 08:00 - 16:00. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe 1/2 cale, dirijată de piloţi de circulaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici