Inspecţia Judiciară demarează un control tematic la Curtea de Apel Bucureşti

Inspecţia Judiciară anunţă că, în perioada 11 – 18 februarie 2019, va demara un control tematic la Curtea de Apel Bucureşti, pentru a vedea, printre altele, dacă au fost respectate regulamentele referitoare la repartizarea actelor de sesizare.

1568 afișări
Imaginea articolului Inspecţia Judiciară demarează un control tematic la Curtea de Apel Bucureşti

Inspecţia Judiciară demarează un control tematic la Curtea de Apel Bucureşti

În perioada 11 – 18 februarie, Inspecţia Judiciară efectuează un control la Curtea de Apel Bucureşti cu următoarele obiective:

a) verificarea respectării dispoziţiilor din Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti referitoare la repartizarea actelor de sesizare;

b) identificarea eventualelor vulnerabilităţi ale programului informatic utilizat în scopul distribuirii aleatorii a cauzelor.

Raportul de control va fi înaintat Secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii până la 8 martie 2019.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici