Instanţa a decis: Piţurcă este tatăl lui Edan. Ce sumă îi va plăti selecţionerul fostei amante

Judecătoria Buftea a stabilit că actualul selecţioner Victor Piţurcă este tatăl copilului Victorijei Blochină, obligându-l pe omul de fotbal să-i plătească lui Edan Blochină o pensie lunară de 39.389 de lei, minorul rămânând în grija mamei.

1496 afișări
Imaginea articolului Instanţa a decis: Piţurcă este tatăl lui Edan. Ce sumă îi va plăti selecţionerul fostei amante

Victor Piţurcă (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

"Instanţa admite în parte acţiunea, constată că pârâtul este tatăl minorului, pune în atenţia Serviciului de stare civilă competentă să opereze cuvenita menţiune în certificatul de naştere al copilului, stabileşte domiciliul minorului la reclamantă, urmând ca autoritatera părintească să se facă doar de ea, obligă pe pârât la plata a 39.389 de lei pensie lunară, începând cu data de 27 decembrie 2011 până la majoratul minorului", se arată în minuta Judecătoriei Buftea, care s-a pronunţat vineri în procesul de paternitate deschis de Victorija Blochină lui Victor Piţurcă.

Victor Piţurcă are un salariu la echipa naţională a României de 35.000 de euro pe lună, dar acesta poate fi suplimentat de trei ori, în funcţie de performanţe.

Pensia alimentară decisă de instanţă, respectiv de aproape 8.600 de euro (un sfert din salariul lui Piţurcă-n.r.), este una dintre cele mai mari stabilite de judecători.

Decizia instanţei poate fi atacată cu apel la Tribunalul Ilfov.

Procesul de paternitate a fost deschis de lituanianca Victorija Blochină, fostă balerină, în 2 aprilie 2012, Victor Piţurcă fiind obligat de instanţă să-şi facă testul de paternitate.

Cei doi au avut o relaţie care a durat 16 ani, rezultând un copil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici