ÎNTÂRZIERI pe Aeroportul din Cluj, din cauza ceţii: Judeţul, sub Cod Galben de ceaţă până la ora 10:00

Patru curse aeriene interne şi externe operate pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" Cluj au întârzieri, miercuri, din cauza ceţii, judeţul aflându-se, până la ora 10.00, sub cod galben de ceaţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

571 afișări
Imaginea articolului ÎNTÂRZIERI pe Aeroportul din Cluj, din cauza ceţii: Judeţul, sub Cod Galben de ceaţă până la ora 10:00

Patru curse aeriene operate pe Aeroportul din Cluj au întârzieri din cauza ceţii

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" Cluj au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că patru curse aeriene sunt întârziate din cauza ceţii.

"Este vorba, la sosiri, de cursa Tarom de la Bucureşti care trebuia să aterizeze la Cluj-Napoca la ora 8.40 şi de cea care trebuia să ajungă la 9.10, iar la plecări de zborul spre Viena, care trebuia să decoleze la ora 9.05, şi de cel spre Bucureşti de la 9.35", au spus sursele citate.

ANM a anunţat că, miercuri, până la ora 10.00, judeţul Cluj se află sub cod galben de ceaţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici