Interlopul Romeo Ursu, zis Genică Boenică, a fost adus în ţară după 8 ani

  • Interlopul Romeo Ursu, cunoscut ca Genică Boenică, a fost adus în ţară după 8 ani, el aflându-se în tot acest timp pe lista most wanted.
  • Acesta se sustrăgea mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea emis în 2015.
  • Boenică a fost adus din Iordania.
701 afișări

Poliţiştii Direcţiei Investigaţii Criminale - IGPR, cu sprijinul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, au pus în executare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise pe numele unui bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Bucureşti.

Acesta a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la o pedeapsă de 2 ani şi 10 luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la tentativă de înşelăciune şi instigare la folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii.

De asemenea, cel în cauză se sustragea de la punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Constanţa, fiind condamnat la o pedeapsă de 8 ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de consituirea unui grup infracţional organizat, falsificarea instrumentelor de plată electronică şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

Bărbatul urmează să fie încarcerat într-un penintenciar.

Este vorba despre interlopul Romeo Ursu, cunoscut cu porecla Genică Boenică, în vârstă de 55 de ani. Cunoscutul interlop a fost adus din Iordania şi a fost dus în Penitenciarul Rahova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici