Internet wireless, în parcurile Herăstrău, Cişmigiu şi Tineretului

Primăria Capitalei anunţă că în anumite zone din parcurile Herăstrău, Cişmigiu şi Tineretului funcţionează, de vineri, o reţea wireless de internet cu acces gratuit, site-urile cu conţinut nerecomandat minorilor fiind restricţionate, deoarece reţeaua este una publică.

610 afișări
Imaginea articolului Internet wireless, în parcurile Herăstrău, Cişmigiu şi Tineretului

Internet wireless, în parcurile Herăstrău, Cişmigiu şi Tineretului (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit Primăriei Capitalei, internetul wireless funcţionează, de vineri, gratuit, în intervalul 10.00 – 20.00, în zona Expo Flora şi zona Grădina Japoneză din Parcul Herăstrău, în zona La Cetate din Parcul Cişmigiu, şi la intrarea principală şi în zona de lângă Liceul Şincai, în Parcul Tineretului.

Reţeaua wireless este una publică, site-urile cu conţinut nerecomandat minorilor fiind restricţionate.

În zonele cu acoperire wireless, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement, care gestionează cele trei parcuri, a amplasat deja bănci şi mese de lucru.

“Este una dintre promisiunile făcute bucureştenilor şi ne ţinem de cuvânt. Amenajarea acestor locaţii nu presupune nici mari cheltuieli, nici tehnologii extraordinare", potrivit primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, care a explicat că internetul a devenit o necesitate mai ales pentru tineri, "într-un oraş cu aproximativ 250.000 de studenţi şi tot atâţia elevi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici