Intervenţie de o oră a pompierilor pentru salvarea unui câine

Pompierii Inspectorului pentru Situaţii de Urgenţă Arad au intervenit, joi după-amiază, timp de aproximativ o oră, pentru salvarea unui câine care se blocase în gheaţă pe râul Mureş, în municipiul Arad.

20 afișări
Imaginea articolului Intervenţie de o oră a pompierilor pentru salvarea unui câine

Intervenţie de o oră a pompierilor pentru salvarea unui câine

Mai mulţi localnici au sunat la 112, după ce au văzut, de pe faleza Mureşului, un câine care se zbătea să se ţină de bucăţi de gheaţă. Câinele s-a menţinut la suprafaţa apei prinzându-se de gheaţă cu lăbuţele din faţă, însă nu reuşea să ajungă la mal.

Pompierii au împrumutat o barcă specială de la Administraţia Parcului Natural Lunca Mureşului, pentru că cele gonflabile nu puteau ajunge la animal, din cauza gheţii formate pe râu.

"Intervenţia a durat aproximativ o oră. A fost o minune că animalul a reuşit să supravieţuiască în apa rece", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, Sorina Ambruş.

Pompierii au predat câinele unei asociaţii de protecţie a animalelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici