Intervenţie în Braşov pentru îndepărtarea unui urs din curtea unei case

Jandarmii din Braşov intervin, miercuri, pentru îndepărtarea unui urs apărut în curtea unei case din zona Livada Poştei - Şirul Livezii, din oraş.

523 afișări
Imaginea articolului Intervenţie în Braşov pentru îndepărtarea unui urs din curtea unei case

Intervenţie a jandarmilor din Braşov pentru îndepărtarea unui urs din curtea unei case

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Braşov a fost sesizat, miercuri, că în curtea unei case din zona Livada Poştei - Şirul Livezii din oraş a fost observat un urs.

„La faţa locului acţionează două echipaje de jandarmerie format din opt jandarmi, un echipaj ISU pentru primul ajutor, în caz de nevoie şi un echipaj de poliţie rutieră. (...) Din partea ICAS va veni veni un echipaj specializat canin pentru a indeparta ursul din curtea respectivă”, a declarat Ion Zaharia, purtător de cuvânt al IJJ Braşov.

Potrivit acestuia, este vorba despre o zonă greu accesibilă, cu vegetaţie înaltă.

Taguri:
urs,
jandarmi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici