Intervenţii record pentru Salvamont: Peste 120 de apeluri în ultimele 24 de ore

  • Salvamont a avut intervenţii record în ultimele 24 de ore.
  • A primit peste 120 de apeluri de urgenţă, cele mai multe fiind pentru Salvamont Lupeni.
345 afișări
Imaginea articolului Intervenţii record pentru Salvamont: Peste 120 de apeluri în ultimele 24 de ore

Sursa foto: Facebook / Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont

Salvamontiştii spun că au fost solicitaţi să intervină la un număr îngrijorător de mare de evenimente, recordul negativ de până acum al acestei ierni.

În ultimele 24 de ore, la Salvamont s-au primit 126 apeluri de urgenţă, prin care se solicita intervenţia salvamontiştilor. 20 de apeluri erau pentru Salvamont Lupeni, 12 apeluri pentru Salvamont Predeal, 11 apeluri pentru Salvamont municipiul Braşov, 9 apeluri pentru Salvamont Caraş Severin-Muntele Mic, 8 apeluri pentru Salvamont Prahova-Buşteni, 7 apeluri pentru Salvamont Harghita,
7 apeluri pentru Salvamont Gorj, 6 apeluri pentru Salvamont Sinaia, 6 apeluri pentru Salvamont Voineasa, 5 apeluri pentru Salvamont Maramureş, 4 apeluri pentru Salvamont Mureş, câte 3 apeluri pentru Salvamont Alba, Bistriţa - Năsăud, Bihor, Bran, Sibiu, Borşa, Dâmboviţa, Hunedoara, câte 2 apeluri pentru Salvamont Bacău, Azuga, Suceava şi câte unul pentru Salvamont Caraş -Severin-Semenic şi Braşov-Săcele.

S-au mai primit 52 apeluri prin care se cereau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre starea pârtiilor din domeniile schiabile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici