INTERVIU cu Irina Jianu, condamnată la 6 ani de închisoare în Trofeul Calităţii: "M-am gândit să mă omor”

Irina Jianu, fostă şefă a Inspectoratului de Stat în Construcţii în guvernul Năstase, este încarcerată în Penitenciarul Bacău. Condamnată la şase ani de închisoare în doasarul Trofeul Calităţii, Irina Jianu a declarat într-un interviu pentru gândul că pe 20 iunie a vorbit cu Adrian Năstase cu câteva ore înainte de tentativa de suicid a fostului premier.

1482 afișări
Imaginea articolului INTERVIU cu Irina Jianu, condamnată la 6 ani de închisoare în Trofeul Calităţii: "M-am gândit să mă omor”

Irina Jianu (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Mi-a spus că îi pare rău… pentru mine", a declarat Jianu. Împarte celula cu o judecătoare arestată pentru trafic de influenţă. "M-am gândit să mă omor", spune Irina Jianu care încă nu a ajuns într-o celulă obişnuită, ci este cazată într-un salon al infirmeriei penitenciarului Bacău.

Cele mai importante declaraţii făcute de Irina Jianu pentru gândul:

- "Regret că am făcut simpozionul Trofeul Calităţii pentru că m-am legat la cap".

- "Am vorbit cu domnul Mitrea care mi-a spus aşa: <<Irina, îmi pare rău, îmi pare atât de rău, dar ce să fac dacă ai avut asemenea asociaţ?!i>>".

- "La proces am vorbit cu Năstase pe hol. Avea privirea pierdută".

- "Pe 20 iunie l-am sunat după sentinţă. Mi-a spus că îi pare rău… pentru mine".

- "Sergiu Sechelariu s-a răzbunat pe Năstase pentru că l-a dat afară din Guvern".

- "M-am gândit să mă omor. După ce am ajuns în penitenciar mi-a trecut".

- "Am televizor în cameră. Stau cu alte trei femei. Una este celebra judecătoare Toporu. Credeam că o să fie mai rău".

Citeşte continuarea interviului cu Irina Jianu pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici