Interzis pe Transfăgărăşan: zăpadă de peste 1,5 metri, ninge abundent

Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov anunţă că, la această oră, stratul de zăpadă pe Transfăgărăşan măsoară peste 1,5 metri şi continuă să ningă.

217 afișări
Imaginea articolului Interzis pe Transfăgărăşan: zăpadă de peste 1,5 metri, ninge abundent

Interzis pe Transfăgărăşan: zăpadă de peste 1,5 metri, ninge abundent

„Intervenim cu forţe mărite pe DN7C – Transfăgărăşan. O autofreză şi trei utilaje cu lamă şi răspânditor au lucrat ieri între Cârţişoara şi Bâlea Cascadă pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil”, anunţă reprezentanţii Direcţiei Regionalede Drumuri şi Poduri Braşov: https://www.youtube.com/watch?v=gtjUcYKG5ww

În acest moment, stratul de zăpadă măsoară peste 1,5 metri şi ninge în continuare.

„Vă atragem atenţia că Transfăgărăşanul este închis în amonte de Bâlea Cascadă! Orice încercare de pătrundere în zona restricţionată este extrem de periculoasă din cauza riscului de producere a avalanşelor!”, atrag atenţia drumarii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici