Intrarea în Prefectura Suceava, pe bază de ecuson numerotat, pe care scrie "Ecuson", fără vreun nume

Intrarea în Prefectura Suceava se face, de luni, pe baza unor ecusoane numerotate, pe care scrie: "Ecuson” şi purtând antetul Prefecturii, fără să conţină şi numele persoanei care îl poartă sau alte date de identificare a acesteia, un primar arătându-se şi amuzat, dar şi intrigat de acest lucru.

708 afișări
Imaginea articolului Intrarea în Prefectura Suceava, pe bază de ecuson numerotat, pe care scrie "Ecuson", fără vreun nume

Intrarea în Prefectura Suceava, pe bază de ecuson numerotat, pe care scrie:"Ecuson", fără vreun nume (Imagine: Tibi Bujdei/Mediafax Foto)

Mai multe persoane care au intrat în Prefectura Suceava au fost mirate să constate că trebuie să obţină un ecuson cu inscripţia: "Ecuson” pentru a putea merge la diversele servicii sau birouri unde au de soluţionat diferite probleme, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un primar sucevean, care a cerut să nu i se facă publică identitatea, s-a arătat intrigat, dar şi amuzat de această situaţie şi a spus că în viaţa lui nu a întâlnit o asemenea aberaţie.

"Cum să scrie "Ecuson" pe un ecuson? Mă gândeam că va scrie: "Vizitator" sau ceva de genul acesta, dar chiar "Ecuson"?”, a spus primarul.

Prefectul de Suceava, Constantin Harasim, a declarat corespondentului MEDIAFAX că a decis să introducă această regulă în Prefectură pentru a se vedea clar cine vine şi unde merge.

"Există o procedură, ca să ştim la ce birou merg", a spus Harasim, care a luat această decizie, precizând că procedura este una obişnuită în instituţiile din Ministerul Afacerilor Interne.

El a spus că procedura a fost introdusă de luni în Prefectura Suceava, care este un obiectiv al MAI.

Aceste ecusoane sunt destinate doar vizitatorilor, nu şi angajaţilor Prefecturii Suceava.

Sediul Prefecturii Suceava se află la etajul al doilea, în Palatul Administrativ, unde ocupă mai multe birouri, restul clădirii fiind folosită de Consiliul Judeţean Suceava, unde intrarea este liberă.

Ecusoanele pentru cei care vor să intre în Prefectura Suceava sunt date vizitatorilor la intrarea de la parter a clădirii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici