Intrarea în sediul ministerului Justiţiei şi o maşină, murdărite de protestatari cu ketchup şi muştar | FOTO

Câţiva protestatari, printre care Sandu Matei şi Marian Moroşanu, poreclit „Ceauşescu“, au fost ridicaţi joi seară de jandarmi după ce au aruncat cu ketchup la intrarea în sediul ministerului Justiţiei şi cu muştar pe o maşină a instituţiei.

5602 afișări
Imaginea articolului Intrarea în sediul ministerului Justiţiei şi o maşină, murdărite de protestatari cu ketchup şi muştar | FOTO

Intrarea în sediul ministerului Justiţiei şi o maşină,murdărite de protestatari cu ketchup şi muştar

Jandarmii au intervenit şi i-au ridicat pe manifestanţi, potrivit imaginilor postate de aceştia pe reţelele de socializare.

Protestul de joi seară vine după ce marţi seară, aceiaşi manifestanţi, printre care protestatarul Marian Moroşanu, poreclit "Ceauşescu" şi Cristian Dide, au mers în faţa Ministerului Justiţiei, după ce Executivul a modificat prin ordonanţă de urgenţă legile justiţiei, şi au aruncat cu ketchup pe pereţi, în semn de protest.

Ulterior, protestatarii au fost duşi de către jandarmi la secţia 17 de poliţie şi amendaţi cu 2.000 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici