Inundaţie la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov

Un tronson al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov a fost inundat, în noptea de miercuri spre joi, fiind afectate o magazie cu materiale şi mai multe biroului aflate în acest corp de clădire, a declarat agenţiei MEDIAFAX managerul instituţiei, Alis Grasu.

63 afișări
Imaginea articolului Inundaţie la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov

Inundaţie la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov (Montaj foto)

Potrivit lui Alis Grasu, în Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov (SAMBI) au fost făcute multe lucrări "de mântuială" şi din acest motiv de un an şi jumătate apar continuu probleme.

"Inundaţia din această noapte a afectat tot etajul patru, unde sunt birouri şi o magazie, cabinetul directorului medical şi alte departamente, apa ajungând până la etajul unu pe acestă parte a clădirii. Nu au fost probleme la dispecerat, acesta funcţionând fără probleme. Oamenii au adunat apa continuu de la patru dimineaţa", a mai spus Alis Grasu.

La ora transmiterii acestei ştiri, activitatea în SAMBI se desfăşoară normal, a precizat Alis Grasu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici