Inundaţii în Sinaia, după o ploaie torenţială

Mai multe zone din staţiunea prahoveană Sinaia au fost inundate, marţi, din cauza ploii torenţiale din ultimele ore, pompierii intervenind pentru scoaterea apei din subsolul spitalului din oraş şi pentru eliberarea carosabilului acoperit cu aluviuni pe strada Cumpătului.

298 afișări
Imaginea articolului Inundaţii în Sinaia, după o ploaie torenţială

Inundaţii în Sinaia, după o ploaie torenţială (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

În urma ploii torenţiale din ultimele ore, mai multe zone din staţiunea Sinaia au fost afectate de inundaţii, fiind nevoie de intervenţia pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova pentru scoaterea apei din zonele inundate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, lt. Bogdan Iliescu, pompierii au intervenit cu o motopompă marţi, în jurul orei 13.00, pe strada Cumpătu, din Sinaia, unde în urma precipitaţiilor pe carosabil s-a strâns o cantitate însemnată de apă, care a făcut imposibilă circulaţia autovehiculelor.

În jurul orei 14.00, Detaşamentul de pompieri de la Sinaia a intervenit, tot cu o motopompă, pentru evacuarea apei de la spitalul orăşenesc din localitate, al cărui subsol a fost inundat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici